GreenGo Car

Közösségi autózás – Autózás megkötések nélkül

A városi közösségi autózás célja alternatív közösségi közlekedési eszközként új lehetőséget kínálva, egyedi előnyei által mind szélesebb körben elérhetővé válni. A hazai nagyvárosok közlekedése rohamos innovációs és technológiai fejlődésen, strukturális-átalakításon ment keresztül az elmúlt években, melynek eredményeképpen a folyamatosan megvalósuló beruházások, felújítások, törvényi rendeletalkotások egy új típusú közlekedéspolitikai elv mentén hivatottak szinergiát – egységességet teremteni a közlekedési eszközök között.

 

 

Véleményünk szerint a közösségi közlekedés összes formája elősegíti a hazai nagyvárosokban a forgalom csökkenését, a parkolóhelyek elérhetőségét, a levegő tisztaságát, élhetőbb városokat eredményezve.

Hisszük, hogy a közösségi autózásnak közvetve lehetnek jótékony hatásai a forgalomszabályozásra, hiszen csökkentheti a város autós forgalmát, ezáltal a légszennyezettséget és a parkolási feszültséget. Az előnyök által élhetőbbé válik a város, az elektromos autók tiszta, csendes és komfortos alternatívát nyújtanak az addig saját autóval közlekedni vágyóknak.

Az általunk megvalósítani kívánt közösségi autózásnak számos előnye van, amihez hozzáadódnak a tisztán elektromos járművek használatából fakadó, várható jövőbeni pozitívumok:

  • csökken az egy főre eső úthasználat – forgalmi dugókra gyakorolt hatás
  • csökken a parkolóhelyek zsúfoltsága a belvárosban
  • csökken a károsanyag-kibocsátás
  • növekszik a többi közösségi közlekedési forma iránti kereslet
  • optimalizált autó használati költségek – rugalmas bérlési feltételek

Honlap: www.greengo.hu