Események

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2017. november 27-én 9:30-tól információs napot szervez a Horizont 2020 „Intelligens, környezetkímélő és integrált közlekedés” társadalmi kihívásának 2018-2020-as munkaprogramjáról.

Az NKFI Hivatal rendezvényén az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a következő három év pályázati felhívásairól, a pályázatíráshoz kapcsolódó jogi és pénzügyi kérdésekről, a közlekedési területen is pályázható KKV eszköz programról. Sikeres pályázók és egy pályázati értékelő beszélnek a sikeres pályázás kritériumairól.

Az NKFI Hivatal szakértői a pályázást fontolgató kutatókat, a felsőoktatási intézmények, a kutatóintézetek, valamint a kutató-fejlesztő vállalkozások és a civil szervezetek, illetve pályázati irodák munkatársait egyaránt várják a rendezvényre.

Időpont: 2017. november 27. hétfő, 09:30 óra

Helyszín: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.), II. emelet 231. terem

Az információs napon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!!!

A program és a regisztráció elérhető az alábbi linken: http://nkfih.gov.hu/nemzetkozi-tevekenyseg/nemzetkozi-hirek/horizont-2020-kozlekedes-informacios-nap