Elektromotive Hungaria

Az Elektromotive Hungaria Kft. a francia DBT CEV cég kizárólagos képviselője Magyarországon és Romániában. Cégünk a DBT CEV töltők telepítésére és szervizelésére kiképzett kiváló szerelőgárdával biztosítja az üzembe helyezési és szerviz hátteret.

 

 

A japán Nissan élen jár az elektromos járművek fejlesztése és gyártása tekintetében, saját szabadalma alapján létrehozott egy gyorstöltőt, amely műszaki és gazdasági áttörést jelent. Ez a villámtöltő a legelőrehaladottabb a világon,  műszaki paraméterei és kedvező ára révén uralja a piacot. Jóllehet a Nissan fejlesztése, a francia DBT CEV cég gyártja Franciaországban és szállítja a világ számos országába. A cég az elektromos töltők teljes választékát gyártja több, mint húsz éve, melyek közül különleges a csúcsterméket jelentő és piacvezető villámtöltő.

DBT CEV ez idáig több mint 10 000 töltőt helyezett üzembe világszerte, mintegy 500 helyszínen. A világ számos nagyvárosában vesz részt jelenleg is nagyszabású e-mobilitási projektekben Milánótól Stockholmig, Dublintól Moszkváig, Londonon és Párizson keresztül, új megoldást kínálva a jövő elektromos járművei részére.

Honlap: www.elektromotive.hu